telefoon 06 - 53 729 676 | infoanneketees.nl
Als gevolg van technologische ontwikkelingen moeten MKB-ers de komende tijd veel investeren in het automatiseren van de administratieve organisatie. Grotendeels om aan de eisen en wensen van klanten te voldoen. Bij dergelijke aanpassingen wordt vooraf vaak (te)veel tijd besteed aan het opstellen van (te) uitgebreide specificaties. Met als gevolg: project duurt eindeloos, ideeŽn zijn achterhaald en de oplossingen veranderen in duur en tijdrovend aanvullend maatwerk omdat het geselecteerde pakket hier niet aan kan voldoen.

Het implementeren van een softwarepakket is geen simpel klusje. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden. Hoe maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden van de software? Hoe ga je dat op de werkvloer presenteren? Hoe bepaal je of het eindresultaat geschikt is voor de eigen organisatie? En blijft de functionaliteit gewaarborgd?
MKB-ers kunnen niet continu bezig zijn met langdurende en tijdrovende implementatietrajecten. Tenslotte moet ook nog het dagelijkse werk doorgaan. Het is daarom belangrijk het project te faseren. Kleine overzichtelijke en controleerbare stappen, die stuk voor stuk afgerond en geÔmplementeerd kunnen worden. Alleen op dergelijke wijze kan een implementatietraject beheersbaar en efficiŽnt worden uitgevoerd. Tussentijds kunnen toepassingen worden getest wat tijdig schakelen mogelijk maakt. Zo worden vastgestelde doelen bereikt zonder dat de primaire processen daar veel hinder van ondervinden.
  • CONCRETE UITVOERING VAN UW IDEEEN!
  • PROJECTEN
  • design by Arthur Gerla | disclaimer | privacy statementvoorwaarden