telefoon 06 - 53 729 676 | infoanneketees.nl
Bart Reefman, algemeen directeur van Reefman Distri Groep:
"In korte tijd heeft Anneke bij ons de gehele administratieve organisatie in kaart gebracht, verbeterd en alle procedures op elkaar afgestemd. Tevens heeft ze gezorgd voor het elektronische berichtenverkeer (GS1 DAS en EDI) met onze afnemers. Dit naar volle tevredenheid van ons en onze klanten! De samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren. Ze heeft met haar kennis de administratieve organisatie van ons bedrijf naar een hoger niveau gebracht."

Annemieke Postema, directeur Maan Financieel Advies:
"Anneke Tees heeft ons bijgestaan bij het kiezen van een administratiesysteem dat past bij onze bedrijfsvoering. Onze eisen en wensen heeft ze uitstekend vertaald met behulp van haar kennis van deze specifieke markt. Haar praktische aanpak en ervaring kwamen bij de implementatie uitstekend van pas.
We zijn blij dat we deze stap hebben gezet omdat we er dagelijks profijt van hebben maar dit traject nooit zelf hadden kunnen uitvoeren naast onze reguliere werkzaamheden en de dagelijkse hectiek."


Wim van Beem, Eprom organisatie adviesbureau:
"Anneke is een gedreven persoonlijkheid met de capaciteit om 'vanuit niets iets te maken'. Ze verzet in korte tijd veel werk en het resultaat is snel zichtbaar. Haar motivatie is willen, waardoor tijdsdruk en deadlines geen belemmering zijn voor de uitvoering van haar opdrachten."

Drs. L.J.H. Leurink, algemeen directeur PoliService B.V. te Zeist:
"Anneke Tees is binnen PoliService verantwoordelijk geweest voor de inventarisatie, vastlegging en optimalisatie van alle voorkomende werkprocessen op en tussen de verschillende afdelingen. De doelstellingen van dit project: verhoogde efficiency, optimale schaalbaarheid van de interne organisatie en een opmaat naar verdere automatisering van de workflow zijn in ruime mate behaald. Een en ander heeft ertoe geleid dat we momenteel met eenzelfde personele formatie een aanzienlijk groter werkaanbod aankunnen terwijl de transparantie van onze dienstverlening ten behoeve van onze opdrachtgevers sterk is toegenomen."
  • CONCRETE UITVOERING VAN UW IDEEEN!
  • PROJECTEN
  • design by Arthur Gerla | disclaimer | privacy statementvoorwaarden